Wanneer verzekerd?

Hieronder kun je zien welke dekkingen van toepassing zijn op MobiProtect. Heb je een schade die onder één van deze dekkingen valt? Dan kun je eenvoudig een schade melden via deze website.

Beschadiging

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gebruik je de draagbare elektronica op een manier waarvoor deze bedoeld is en gebeurt er toch iets mee? Vervelend! Maar MobiProtect vergoedt jouw schade wanneer er sprake is van een ongelukje.

De oorzaak van de beschadiging moet van buiten het apparaat komen, zich plotseling voordoen, onverwacht en onvoorzien zijn.

Bekijk hier een aantal voorbeeldsituaties van wanneer je wel en niet verzekerd bent

Diefstal

We hopen dat het je niet overkomt. Toch kan het gebeuren dat je wordt overvallen op straat, je te maken krijgt met zakkenrollen of er wordt ingebroken bij je thuis. MobiProtect verzekert jouw draagbare elektronica als deze worden gestolen met geweld, zakkenrollen of door inbraak.

Vergeet niet de diefstal binnen twee werkdagen aan te geven bij de politie, alleen dan kom je eventueel in aanmerking voor een schadevergoeding.

Frauduleus gebruik

Jouw telefoon is gestolen. En wordt er met je gestolen telefoon gebeld? Dan vergoedt MobiProtect de belkosten tot een bedrag van maximaal € 250,-.

Vergeet niet je telefoonnummer te blokkeren binnen 24 uur. Alleen dan kom je eventueel in aanmerking voor een schadevergoeding.