Waarom bepaalde keuzes

Wij vinden het belangrijk om jou te vertellen waarom wij bepaalde keuzes hebben gemaakt. 

Waarom worden tweedehands draagbare elektronica niet verzekerd?
Uit ervaring blijkt dat niet altijd duidelijk is wat er in het verleden met jouw tweedehands (of refurbished) elektronica is gebeurd. Refurbished draagbare apparaten zijn apparaten die je nieuw koopt bij bijvoorbeeld een fabrikant, maar die al wel eerder gebruikt zijn door iemand anders.

Bij het claimen van schade van een tweedehands of refurbished apparaat kan het zijn dat jouw claim wordt afgewezen door “verborgen” gebreken uit het verleden. Om deze teleurstelling te voorkomen kiest BNP Paribas Cardif ervoor om uitsluitend nieuw aangekochte elektronica te verzekeren. Je weet dan altijd wat er met jouw toestel is gebeurd. Wordt jouw elektronica door ons gerepareerd of vervangen? Dan is dat gerepareerde of vervangen apparaat uiteraard ook verzekerd. Wij werken uitsluitend met geselecteerde reparateurs en officiële dealer netwerken. Hierdoor kunnen wij die kwaliteit garanderen die jij wenst. En blijft de premie betaalbaar.

Waarom maximaal aantal claims en maximale schadevergoeding?
BNP Paribas Cardif kiest er voor om het verzekeren van draagbare elektronica betaalbaar te  houden. Om dat te realiseren stellen we grenzen aan het aantal claims en de claimbedragen. Deze grenzen zorgen ervoor dat de premie betaalbaar blijft en de verzekering voor een breed publiek toegankelijk is. Bij claims zonder originele factuur of aankoopbewijs of onvolledig ingevulde schadeformulieren keren wij geen schadevergoeding uit.

 

 

--> Ga terug naar 'Wat is verzekerd'